Despre c(in)e-i vorba

Cine sunt?

Sunt o persoană obişnuită, o femeie care la 24 de ani încă încearcă să-şi găsească un echilibru între vise şi materialismul cotidian. De curând am decis să renunţ la slujbele obositoare, la stresul fizic şi psihic venit la pachet cu oamenii care nu ştiu să-şi respecte colegii/angajaţi. Voi merge pe drumul meu, oricât de riscant ar fi. Freelancer pe proiecte culturale/educaţionale şi jurnalism. Dacă aveţi nevoie de un copywriter sau om de comunicare, daţi cu click-ul pe datele de la Contact.

De ce scriu?

Pentru că atunci când o fac, pot fi oricine. Mă transform după bunul plac. Sunt o aventurieră care, după ce a cutreierat lumea, îşi bea cafeaua în micuţa încăpere de la mansarda cabanei de lemn. Sunt o copilă care dansează în cerc, în timp ce îmbrăţişează luna. Pot fi Micul Prinţ ce stă la taclale cu Vulpea. Scriu pentru că aşa îmi pot lăsa sentimentele să curgă din vene. Mă redescopăr şi mă reinventez în acelaşi timp.

De ce Madame Anonymus?

Pentru că nu vreau ca plăcerea mea să se blazeze, să devină doar ceva ce fac pentru a-mi câştiga pâinea. Madame Anonymus îi reprezintă pe toţi cei care îndrăznesc să viseze şi să-şi urmeze pasiunile. Asta sunt cu adevărat Eu.

Advertisements

Colţul cu păreri:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s